PRZEDMIOT
|
PROWADZĄCY
|
ROK STUDIÓW/FORMA
|
DATA
|
GODZINA
|
SALA
|
Anatomia człowieka
|
dr Agnieszka Florek-Mardjas
|
1 rok stacjonarne
I stopnia
|
1.02.2024
|
15:30
|
B 1.31
|
Anatomia człowieka
|
dr Agnieszka Florek-Mardjas
|
1 rok niestacjonarne
I stopnia
|
1.02.2024
|
15:30
|
B 1.31
|
Biochemia ogólna i żywności
|
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK
|
1 rok stacjonarne
I stopnia
|
8.02.2024
|
10:00
|
26 Inst. Biol.
|
Biochemia ogólna i żywności
|
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK
|
1 rok niestacjonarne
I stopnia
|
9.02.2024
|
15:00
|
26. Inst. Biol.
|
Podstawy żywienia człowieka
|
prof. dr hab. Edyta Suliga
|
1 rok stacjonarne
I stopnia
|
2.02.2024
|
11:00 - 12:30
|
CM_D_0/12b
|
Podstawy żywienia człowieka
|
prof. dr hab. Edyta Suliga
|
1 rok niestacjonarne
I stopnia
|
4.02.2024
|
10:00 - 11:30
|
CM_D_0/12a
|
Mikrobiologia ogólna i żywności
|
dr Grzegorz Król
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
1.02.2024
|
8:00-9:00
|
CM_D_0/12a
|
Mikrobiologia ogólna i żywności
|
dr Grzegorz Król
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
4.02.2024 Uwaga zmiana terminu na 10.02.2024
|
8:00-9:00
|
CM_D_0/12a
|
Analiza i ocena jakości żywności
|
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
8.02.2024
|
11:00
|
26 Inst. Biol.
|
Analiza i ocena jakości żywności
|
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
9.02.2024
|
14:00
|
26. Inst. Biol.
|
Kliniczny zarys chorób
|
dr Sylwia Głowala
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
6.02.2024
|
08:00
|
B 2.01
|
Kliniczny zarys chorób
|
dr Sylwia Głowala
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
4.02.2024
|
15:30
|
B 2.01
|
Podstawy dietetyki ogólnej
|
dr Kamila Sobaś
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
2.02.2024
|
10:00-12:00
|
D1/10 i D1/11
|
Podstawy dietetyki ogólnej
|
dr Kamila Sobaś
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
3.02.2024
|
10:00-12:00
|
Aula
|
Język obcy
|
Wykaz SJO
|
3 rok stacjonarne
I stopnia
|
Termin ustalany przez Studium Języków Obcych UJK
|
-
|
|
Język obcy
|
Wykaz SJO
|
3 rok niestacjonarne
I stopnia
|
Termin ustalany przez Studium Języków Obcych UJK
|
-
|
|
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością
|
dr Ewelina Błońska-Sikora
|
3 rok stacjonarne
I stopnia
|
5.02.2024
|
10:15
|
CM_D_0/12b
|
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością
|
dr Ewelina Błońska-Sikora
|
3 rok niestacjonarne
I stopnia
|
2.02.2024
|
18:30
|
CM_D_0/12a
|
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe
|
prof. dr hab.
Grażyna Rydzewska-Wyszkowska
|
3 rok stacjonarne
I stopnia
|
26.01.2024
|
17:00
|
CM_D_0/12a
|
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe
|
prof. dr hab.
Grażyna Rydzewska-Wyszkowska
|
3 rok niestacjonarne
I stopnia
|
19.01.2024
|
17:00
|
CM_D_0/12a
|
Dietoterapia w chorobach dermatologicznych
|
dr Kamila Sobaś
|
1 rok stacjonarne
II stopnia
|
2.02.2024
|
12:00-14:00
|
CM_D_0/12a
|
Patofizjologia
|
lekarz Wiktor Baran
|
1 rok stacjonarne
II stopnia
|
5.02.2024
|
15:00-16:00
|
CM_D_0/12a
|