Ułatwienia dostępu

Estetyka żywienia 2022/2023

Przedmiot realizowany w szóstym semestrze kierunku Dietetyka studia pierwszego stopnia.

Zajęcia w pracowni mają na celu przekazywanie wiedzy na temat zasad kompozycji potraw i dekorowania stołów. Kształtowanie umiejętności w zakresie wykonywania elementów dekoracyjnych i ich wykorzystania do dekoracji stołów i potraw. A także rozwijanie kreatywności w wykorzystywaniu kwiatów jako elementów dekoracyjnych potraw.

kolorowa potrawa w naczyniu

kolorowa potrawa w naczyniu

kolorowa potrawa w naczyniu

kolorowa potrawa w dwóch naczyniach

kolorowa potrawa w dwóch naczyniach

 

Gotuj z Dietetyką! 🍩 odc. 0

Najlepsze Wegańskie Burgery z Buraka! 🍔 - Gotuj z Dietetyką odc. 1

Pyszne Chrupiące Nachosy 🥑 - Gotuj z Dietetyką odc. 2

Aksamitny Czekoladowy Pudding! 🍫 - Gotuj z Dietetyką odc. 3

Wyjątkowe Tofu z Warzywami! 🥦 - Gotuj z Dietetyką odc. 4

Delikatne Nuggetsy z Kalafiora! 🍗 - Gotuj z Dietetyką odc. 5

Szukaj