PRZEDMIOT |
PROWADZĄCY |
ROK STUDIÓW/FORMA |
DATA |
GODZINA |
SALA |
Technologia żywności |
dr Ewa Kosowska |
1 rok I st. stacjonarne |
20.09.2024 |
16:30 |
D 1/11 |
Technologia żywności |
dr Ewa Kosowska |
1 rok I st. niestacjonarne |
20.09.2024 |
16:30 |
D 1/11 |
Higiena i bezpieczeństwo |
dr Anna Wrzochal |
1 rok I st. stacjonarne |
19.09.2024 |
17:30 |
D 1/11 |
Higiena i bezpieczeństwo |
dr Anna Wrzochal |
1 rok I st. niestacjonarne |
19.09.2024 |
17:30 |
D 1/11 |
Żywienie w otyłości |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. stacjonarne |
19.09.2024 |
17:30 |
D 1/11 |
Żywienie w otyłości |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. niestacjonarne |
19.09.2024 |
17:30 |
D 1/11 |
Dietetyka pediatryczna |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. stacjonarne |
16.09.2024 |
16:30 |
D 1/11 |
Dietetyka pediatryczna |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. niestacjonarne |
16.09.2024 |
16:30 |
D 1/11 |
Dietoterapia w otyłości |
dr Kamila Sobaś |
1 rok II st. stacjonarne |
19.09.2024 |
15:00 |
D 1/11 |