Harmonogram sesji egzaminacyjnej zimowej 2021/2022 kierunek dietetyka 01.02.2022-12.02.2022
(sesja poprawkowa 19.02.2022-27.02.2022)
PRZEDMIOT |
PROWADZĄCY |
ROK STUDIÓW/FORMA |
DATA |
GODZINA |
SALA |
Anatomia człowieka |
dr hab. prof.UJK Jacek Kuchinka |
1 rok stacjonarne I stopnia |
7.02.2022 |
10.00 |
D/0.12a |
Anatomia człowieka |
dr hab. prof.UJK Jacek Kuchinka |
1 rok niestacjonarne I stopnia |
12.02.2022 |
10.00 |
D/0.12a |
Biochemia ogólna i żywności |
dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz |
1 rok stacjonarne I stopnia |
4.02.2022 |
13:00 |
26 Instytut Biologii |
Biochemia ogólna i żywności |
dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz |
1 rok niestacjonarne I stopnia |
6.02.2022 |
12:00 |
26 Instytut Biologii |
Podstawy żywienia człowieka |
dr hab.prof.UJK Edyta Suliga |
1 rok stacjonarne I stopnia |
9.02.2022 |
11.00 |
D/0.12b |
Podstawy żywienia człowieka |
dr hab.prof.UJK Edyta Suliga |
1 rok niestacjonarne I stopnia |
5.02.2022 |
10.00 |
D/0.12a |
Mikrobiologia ogólna i żywności |
dr Grzegorz Król |
2 rok stacjonarne I stopnia |
1.02.2022 |
08.00 |
D/0.12a |
Mikrobiologia ogólna i żywności |
dr Grzegorz Król |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
29.01.2022 [termin zerowy- na prośbę studentów] |
14.30 |
|
Analiza i ocena jakości żywności |
dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz |
2 rok stacjonarne I stopnia |
27.01.2022 [termin zerowy- na prośbę studentów] |
12:00 |
26 Instytut Biologii |
Analiza i ocena jakości żywności |
dr hab.,prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
11.02.2022 |
16:00 |
26 Instytut Biologii |
Kliniczny zarys chorób |
dr Sylwia Głowala |
2 rok stacjonarne I stopnia |
2.02.2022 |
16.30 |
B 2.01 |
Kliniczny zarys chorób |
dr Sylwia Głowala |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
4.02.2022 |
15.30 |
B 2.01 |
Podstawy dietetyki ogólnej |
dr Kamila Sobaś |
2 rok stacjonarne I stopnia |
3.02.2022 |
10.00 |
D 1/10 D 1/11 |
Podstawy dietetyki ogólnej |
dr Kamila Sobaś |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
5.02.2022 |
10.00 |
D 1/10 D 1/11 |
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością |
dr Ewelina Błońska-Sikora |
3 rok stacjonarne I stopnia |
4.02.2022 |
10.00 |
0 12/B |
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością |
dr Ewelina Błońska-Sikora |
3 rok niestacjonarne I stopnia |
5.02.2022 |
9.00 |
D 1/9
|
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe |
prof. zw. dr hab.Grażyna Rydzewska-Wyszkowska |
3 rok stacjonarne I stopnia |
3.02.2022 |
13.00 |
on-line Platforma Teams |
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe |
prof. zw. dr hab. Grażyna Rydzewska-Wyszkowska |
3 rok niestacjonarne I stopnia |
6.02.2022 |
17.00 |
on-line Platforma Teams |
Patofizjologia |
lekarz Aleksandra Gajowiec |
1 rok stacjonarne II stopnia |
2.02.2022 |
16.00 |
D 1/7
|