Ułatwienia dostępu

Harmonogram sesji egzaminacyjnej zimowej 2021/2022 kierunek dietetyka

Harmonogram sesji egzaminacyjnej zimowej 2021/2022 kierunek dietetyka   01.02.2022-12.02.2022

(sesja poprawkowa 19.02.2022-27.02.2022)

PRZEDMIOT

PROWADZĄCY

ROK STUDIÓW/FORMA

DATA

GODZINA

SALA

Anatomia człowieka

dr hab. prof.UJK Jacek Kuchinka

1 rok stacjonarne

I stopnia

7.02.2022

10.00

D/0.12a

Anatomia człowieka

dr hab. prof.UJK Jacek Kuchinka

1 rok niestacjonarne

I stopnia

12.02.2022

10.00

D/0.12a

Biochemia ogólna i żywności

dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz

1 rok stacjonarne

I stopnia

4.02.2022

13:00

26 Instytut Biologii

Biochemia ogólna i żywności

dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz

1 rok niestacjonarne

I stopnia

6.02.2022

12:00

26 Instytut Biologii

Podstawy żywienia człowieka

dr hab.prof.UJK

Edyta Suliga

1 rok stacjonarne

I stopnia

9.02.2022

11.00

D/0.12b

Podstawy żywienia człowieka

dr hab.prof.UJK

Edyta Suliga

1 rok niestacjonarne

I stopnia

5.02.2022

10.00

D/0.12a

Mikrobiologia ogólna i żywności

dr Grzegorz Król

2 rok stacjonarne

I stopnia

1.02.2022

08.00

D/0.12a

Mikrobiologia ogólna i żywności

dr Grzegorz Król

2 rok niestacjonarne

I stopnia

29.01.2022

[termin zerowy- na prośbę studentów]

14.30

 

Analiza i ocena jakości żywności

dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz

2 rok stacjonarne

I stopnia

27.01.2022

[termin zerowy- na prośbę studentów]

12:00

26

Instytut Biologii

Analiza i ocena jakości żywności

dr hab.,prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz

2 rok niestacjonarne

I stopnia

11.02.2022

16:00

26

Instytut Biologii

Kliniczny zarys chorób

dr Sylwia Głowala

2 rok stacjonarne

I stopnia

2.02.2022

16.30

B 2.01

Kliniczny zarys chorób

dr Sylwia Głowala

2 rok niestacjonarne

I stopnia

4.02.2022

15.30

B 2.01

Podstawy dietetyki ogólnej

dr Kamila Sobaś

2 rok stacjonarne

I stopnia

3.02.2022

10.00

D 1/10

D 1/11

Podstawy dietetyki ogólnej

dr Kamila Sobaś

2 rok niestacjonarne

I stopnia

5.02.2022

10.00

D 1/10

D 1/11

Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością

dr Ewelina Błońska-Sikora

3 rok stacjonarne

I stopnia

4.02.2022

10.00

0 12/B

Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością

dr Ewelina Błońska-Sikora

3 rok niestacjonarne

I stopnia

5.02.2022

9.00

D 1/9

 

Żywienie dojelitowe i pozajelitowe

prof. zw. dr hab.Grażyna Rydzewska-Wyszkowska

3 rok stacjonarne

I stopnia

3.02.2022

13.00

on-line

Platforma Teams

Żywienie dojelitowe i pozajelitowe

prof. zw. dr hab. Grażyna Rydzewska-Wyszkowska

3 rok niestacjonarne

I stopnia

6.02.2022

17.00

on-line

Platforma Teams

Patofizjologia

lekarz Aleksandra Gajowiec

1 rok stacjonarne

II stopnia

2.02.2022

16.00

D 1/7

 

Szukaj