PRZEDMIOT |
PROWADZĄCY |
ROK STUDIÓW/FORMA |
DATA |
GODZINA |
SALA |
Fizjologia człowieka |
dr Justyna Marwicka |
1 rok I st. stacjonarne |
21.09.2022 | 11.00 | D0/6 |
Fizjologia człowieka |
dr Justyna Marwicka |
1 rok I st. niestacjonarne |
21.09.2022 | 11.00 | D0/6 |
Technologia żywności potraw oraz towaroznawstwo |
dr Ewa Kosowska |
1 rok I st. stacjonarne |
20.09.2022 |
10.00 |
D1/10 |
Technologia żywności potraw oraz towaroznawstwo |
dr Ewa Kosowska |
1 rok I st. niestacjonarne |
25.09.2022 |
10.00 |
D1/10 |
Higiena i bezpieczeństwo żywności |
mgr Anna Wrzochal |
1 rok I st. stacjonarne |
18.09.2022 |
10.00 |
D 1/7 |
Higiena i bezpieczeństwo żywności |
mgr Anna Wrzochal |
1 rok I st. niestacjonarne |
18.09.2022 |
10.00 |
D 1/7 |
Podstawy dietetyki klinicznej |
mgr Agata Bujak-Krzemińska |
2 rok I st. stacjonarne |
23.09.2022 |
12:00 |
D1/10 |
Podstawy dietetyki klinicznej |
mgr Agata Bujak-Krzemińska |
2 rok I st. niestacjonarne |
23.09.2022 |
12:00 |
D1/10 |
Żywienie w otyłości i chorobach metabolicznych |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. stacjonarne |
19.09.2022 |
12:00 |
D1/11 |
Żywienie w otyłości i chorobach metabolicznych |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. niestacjonarne |
19.09.2022 |
12:00 |
D1/11 |
Dietetyka pediatryczna |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. stacjonarne |
16.09.2022 |
12:00 |
D1/10 |
Dietetyka pediatryczna |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. niestacjonarne |
16.09.2022 |
12:00 |
D1/10 |
Dietoterapia w otyłości |
dr Kamila Sobaś |
1 rok II st. stacjonarne |
19.09.2022 |
10:30 |
D1/11 |
Dietoterapia w onkologii |
mgr Edyta Rudawska |
1 rok II st. stacjonarne |
23.09.2022 | 14:00 | D1/11 |