Przedmiot realizowany w szóstym semestrze kierunku Dietetyka studia pierwszego stopnia.
Zajęcia w pracowni mają na celu przekazywanie wiedzy na temat zasad kompozycji potraw i dekorowania stołów. Kształtowanie umiejętności w zakresie wykonywania elementów dekoracyjnych i ich wykorzystania do dekoracji stołów i potraw. A także rozwijanie kreatywności w wykorzystywaniu kwiatów jako elementów dekoracyjnych potraw.
Gotuj z Dietetyką! 🍩 odc. 0
Najlepsze Wegańskie Burgery z Buraka! 🍔 - Gotuj z Dietetyką odc. 1
Pyszne Chrupiące Nachosy 🥑 - Gotuj z Dietetyką odc. 2
Aksamitny Czekoladowy Pudding! 🍫 - Gotuj z Dietetyką odc. 3
Wyjątkowe Tofu z Warzywami! 🥦 - Gotuj z Dietetyką odc. 4
Delikatne Nuggetsy z Kalafiora! 🍗 - Gotuj z Dietetyką odc. 5