PRZEDMIOT
|
PROWADZĄCY
|
ROK STUDIÓW/FORMA
|
DATA
|
GODZINA
|
SALA
|
Anatomia człowieka
|
dr hab. prof.UJK Jacek Kuchinka
|
1 rok stacjonarne
I stopnia
|
7.02.2022
|
10.00
|
D/0.12a
|
Anatomia człowieka
|
dr hab. prof.UJK Jacek Kuchinka
|
1 rok niestacjonarne
I stopnia
|
12.02.2022
|
10.00
|
D/0.12a
|
Biochemia ogólna i żywności
|
dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz
|
1 rok stacjonarne
I stopnia
|
4.02.2022
|
13:00
|
26 Instytut Biologii
|
Biochemia ogólna i żywności
|
dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz
|
1 rok niestacjonarne
I stopnia
|
6.02.2022
|
12:00
|
26 Instytut Biologii
|
Podstawy żywienia człowieka
|
dr hab.prof.UJK
Edyta Suliga
|
1 rok stacjonarne
I stopnia
|
9.02.2022
|
11.00
|
D/0.12b
|
Podstawy żywienia człowieka
|
dr hab.prof.UJK
Edyta Suliga
|
1 rok niestacjonarne
I stopnia
|
5.02.2022
|
10.00
|
D/0.12a
|
Mikrobiologia ogólna i żywności
|
dr Grzegorz Król
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
1.02.2022
|
08.00
|
D/0.12a
|
Mikrobiologia ogólna i żywności
|
dr Grzegorz Król
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
29.01.2022
[termin zerowy- na prośbę studentów]
|
14.30
|
|
Analiza i ocena jakości żywności
|
dr hab.prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
27.01.2022
[termin zerowy- na prośbę studentów]
|
12:00
|
26
Instytut Biologii
|
Analiza i ocena jakości żywności
|
dr hab.,prof.UJKGrażyna Świderska-Kołacz
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
11.02.2022
|
16:00
|
26
Instytut Biologii
|
Kliniczny zarys chorób
|
dr Sylwia Głowala
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
2.02.2022
|
16.30
|
B 2.01
|
Kliniczny zarys chorób
|
dr Sylwia Głowala
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
4.02.2022
|
15.30
|
B 2.01
|
Podstawy dietetyki ogólnej
|
dr Kamila Sobaś
|
2 rok stacjonarne
I stopnia
|
3.02.2022
|
10.00
|
D 1/10
D 1/11
|
Podstawy dietetyki ogólnej
|
dr Kamila Sobaś
|
2 rok niestacjonarne
I stopnia
|
5.02.2022
|
10.00
|
D 1/10
D 1/11
|
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością
|
dr Ewelina Błońska-Sikora
|
3 rok stacjonarne
I stopnia
|
4.02.2022
|
10.00
|
0 12/B
|
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością
|
dr Ewelina Błońska-Sikora
|
3 rok niestacjonarne
I stopnia
|
5.02.2022
|
9.00
|
D 1/9
|
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe
|
prof. zw. dr hab.Grażyna Rydzewska-Wyszkowska
|
3 rok stacjonarne
I stopnia
|
3.02.2022
|
13.00
|
on-line
Platforma Teams
|
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe
|
prof. zw. dr hab. Grażyna Rydzewska-Wyszkowska
|
3 rok niestacjonarne
I stopnia
|
6.02.2022
|
17.00
|
on-line
Platforma Teams
|
Patofizjologia
|
lekarz Aleksandra Gajowiec
|
1 rok stacjonarne
II stopnia
|
2.02.2022
|
16.00
|
D 1/7
|