Zaliczenia poprawkowe dr Elżbieta Cieśla- 27.02.2024 g.15.00-17.00
Aktualności kierunku Dietetyka
2 rok stacjonarne + niestacjonarne - dr K.Sobaś - 22.02.2024 godzina 16.30-17.30 aula D 0/12a
2 rok stacjonarne + niestacjonarne - dr G.Król - 26.02.2024 godzina 10.00-11.30 s. D 1/7
3 rok stacjonarne + niestacjonarne - dr E.Błońska - Sikora - 26.02.2024 godzina 10.00-11.30 s. D 1/9
Zachęcamy do zapoznania się z materiałem wideo przybliżającym tradycję Tłustego Czwartku.
zaliczenie poprawkowe "Dietoterapia w endokrynologii" dr Gąsior-Perczak - 5.02.2024 r. godz.11.00 sala D 1/7 Uwaga zmiana na 2.02.2024 r. godz. 10.00 sala B 2.15
HARMONOGRAM SESJI EGZAMINACYJNEJ ZIMOWEJ 2023/2024 KIERUNEK DIETETYKA 1.02.2024-13.02.2024
(sesja poprawkowa 19.02.2024-27.02.2024)
PRZEDMIOT |
PROWADZĄCY |
ROK STUDIÓW/FORMA |
DATA |
GODZINA |
SALA |
Anatomia człowieka |
dr Agnieszka Florek-Mardjas |
1 rok stacjonarne I stopnia |
1.02.2024 |
15:30 |
B 1.31 |
Anatomia człowieka |
dr Agnieszka Florek-Mardjas |
1 rok niestacjonarne I stopnia |
1.02.2024 |
15:30 |
B 1.31 |
Biochemia ogólna i żywności |
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK |
1 rok stacjonarne I stopnia |
8.02.2024 |
10:00 |
26 Inst. Biol. |
Biochemia ogólna i żywności |
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK |
1 rok niestacjonarne I stopnia |
9.02.2024 |
15:00 |
26. Inst. Biol. |
Podstawy żywienia człowieka |
prof. dr hab. Edyta Suliga |
1 rok stacjonarne I stopnia |
2.02.2024 |
11:00 - 12:30 |
CM_D_0/12b |
Podstawy żywienia człowieka |
prof. dr hab. Edyta Suliga |
1 rok niestacjonarne I stopnia |
4.02.2024 |
10:00 - 11:30 |
CM_D_0/12a |
Mikrobiologia ogólna i żywności |
dr Grzegorz Król |
2 rok stacjonarne I stopnia |
1.02.2024 |
8:00-9:00 |
CM_D_0/12a |
Mikrobiologia ogólna i żywności |
dr Grzegorz Król |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
4.02.2024 Uwaga zmiana terminu na |
8:00-9:00 |
CM_D_0/12a |
Analiza i ocena jakości żywności |
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK |
2 rok stacjonarne I stopnia |
8.02.2024 |
11:00 |
26 Inst. Biol. |
Analiza i ocena jakości żywności |
dr hab. Grażyna Świderska-Kołacz, prof.UJK |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
9.02.2024 |
14:00 |
26. Inst. Biol. |
Kliniczny zarys chorób |
dr Sylwia Głowala |
2 rok stacjonarne I stopnia |
6.02.2024 |
08:00 |
B 2.01 |
Kliniczny zarys chorób |
dr Sylwia Głowala |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
4.02.2024 |
15:30 |
B 2.01 |
Podstawy dietetyki ogólnej |
dr Kamila Sobaś |
2 rok stacjonarne I stopnia |
2.02.2024 |
10:00-12:00 |
D1/10 i D1/11 |
Podstawy dietetyki ogólnej |
dr Kamila Sobaś |
2 rok niestacjonarne I stopnia |
3.02.2024 |
10:00-12:00 |
Aula |
Język obcy |
Wykaz SJO |
3 rok stacjonarne I stopnia |
Termin ustalany przez Studium Języków Obcych UJK |
- |
|
Język obcy |
Wykaz SJO |
3 rok niestacjonarne I stopnia |
Termin ustalany przez Studium Języków Obcych UJK |
- |
|
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością |
dr Ewelina Błońska-Sikora |
3 rok stacjonarne I stopnia |
5.02.2024 |
10:15 |
CM_D_0/12b |
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcje leków z żywnością |
dr Ewelina Błońska-Sikora |
3 rok niestacjonarne I stopnia |
2.02.2024 |
18:30 |
CM_D_0/12a |
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe |
prof. dr hab. Grażyna Rydzewska-Wyszkowska |
3 rok stacjonarne I stopnia |
26.01.2024 |
17:00 |
CM_D_0/12a |
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe |
prof. dr hab. Grażyna Rydzewska-Wyszkowska |
3 rok niestacjonarne I stopnia |
19.01.2024 |
17:00 |
CM_D_0/12a |
Dietoterapia w chorobach dermatologicznych |
dr Kamila Sobaś |
1 rok stacjonarne II stopnia |
2.02.2024 |
12:00-14:00 |
CM_D_0/12a |
Patofizjologia |
lekarz Wiktor Baran |
1 rok stacjonarne II stopnia |
5.02.2024 |
15:00-16:00 |
CM_D_0/12a |