Aktualności kierunku Dietetyka
Spotkania organizacyjne:
1 rok I stopnia stacjonarne - 2.10.2023 godzina 12.00 sala D 1/10
1 rok I stopnia niestacjonarne - 13.10.2023 godzina 15.30 sala D 1/10
1 rok II stopnia stacjonarne - 5.10.2023 godzina 10.00 sala D 0/5
PRZEDMIOT |
PROWADZĄCY |
ROK STUDIÓW/FORMA |
DATA |
GODZINA |
SALA |
Fizjologia człowieka |
dr Justyna Marwicka |
1 rok I st. stacjonarne |
22.09.2023 |
17.30 |
D/012a |
Fizjologia człowieka |
dr Justyna Marwicka |
1 rok I st. niestacjonarne |
22.09.2023 |
17.30 |
D/012a |
Technologia żywności potraw oraz towaroznawstwo |
dr Ewa Kosowska |
1 rok I st. stacjonarne |
22.09.2023 r. |
16:00 |
D 1/10 |
Technologia żywności potraw oraz towaroznawstwo |
dr Ewa Kosowska |
1 rok I st. niestacjonarne |
17.09.2023 r. |
10:00 |
D 1/10 |
Higiena i bezpieczeństwo żywności |
mgr Anna Wrzochal |
1 rok I st. stacjonarne |
15.09.2023 r. |
15.30 |
CM_D_1/8 |
Higiena i bezpieczeństwo żywności |
mgr Anna Wrzochal |
1 rok I st. niestacjonarne |
15.09.2023 r. |
15.30 |
CM_D_1/8 |
Podstawy dietetyki klinicznej |
mgr Agata Bujak-Krzemińska |
2 rok I st. stacjonarne |
18.09.2023 |
10:00 |
B 0.1 |
Podstawy dietetyki klinicznej |
mgr Agata Bujak-Krzemińska |
2 rok I st. niestacjonarne |
17.09.2023 |
10:00 |
B 0.1 |
Żywienie w otyłości i chorobach metabolicznych |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. stacjonarne |
22.09.2023 |
15:00 |
CM_D_1/10 |
Żywienie w otyłości i chorobach metabolicznych |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. niestacjonarne |
22.09.2023 |
15:00 |
CM_D_1/10 |
Dietetyka pediatryczna |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. stacjonarne |
15.09.2023 |
16:00 |
CM_D_1/10 |
Dietetyka pediatryczna |
dr Kamila Sobaś |
2 rok I st. niestacjonarne |
15.09.2023 |
16:00 |
CM_D_1/10 |
Dietetyka kliniczna |
mgr Agata Bujak-Krzemińska |
2 rok II st. stacjonarne |
- |
- |
- |
Dietoprofilaktyka dzieci i młodzieży |
dr Kamila Sobaś |
2 rok II st. stacjonarne |
18.09.2023 |
12:00 |
CM_B0.1 |
to program kulinarny z elementami edukacji żywieniowej, który stworzyliśmy przy współpracy z Uniwersyteckim Centrum Mediów UJK w Kielcach. Studenci wykorzystując zdobytą podczas 3 lat studiów wiedzę teoretyczną i praktyczną w czasie zajęć z Estetyki żywienia przygotowywali potrawy i omawiali ich zastosowanie w codziennej diecie.
Gotuj z Dietetyką! 🍩 odc. 0
Najlepsze Wegańskie Burgery z Buraka! 🍔 - Gotuj z Dietetyką odc. 1
Pyszne Chrupiące Nachosy 🥑 - Gotuj z Dietetyką odc. 2
Aksamitny Czekoladowy Pudding! 🍫 - Gotuj z Dietetyką odc. 3
Wyjątkowe Tofu z Warzywami! 🥦 - Gotuj z Dietetyką odc. 4
Delikatne Nuggetsy z Kalafiora! 🍗 - Gotuj z Dietetyką odc. 5