Ułatwienia dostępu

Aktualności kierunku Dietetyka

Zapisy do promotorów I rok dietetyka II stopnia studia stacjonarne

Uwaga studenci!!!

I rok dietetyka  II stopnia studia  stacjonarne,

Zapisy do promotorów odbędą się w dniu

21.10.2023r. (sobota) od godz.21.00

poprzez Wirtualną Uczelnię

(system będzie otwarty 24 godziny czyli od godz.21.00 sobota do godz.21.00 niedziela)

 

 

Promotorzy do wyboru:

 

prof. dr hab. Edyta Suliga - 14 osób

dr Kamila Sobaś - 14 osób

Zapisy do promotorów II rok dietetyka I stopnia studia niestacjonarne

Uwaga studenci!!!

II rok dietetyka I stopnia studia  niestacjonarne,

Zapisy do promotorów odbędą się w dniu

21.10.2023r. (sobota) od godz.21.00

poprzez Wirtualną Uczelnię

(system będzie otwarty 24 godziny czyli od godz. 21.00 sobota do godz. 21.00 niedziela)

 

 

Promotorzy do wyboru:

dr Elżbieta Cieśla - 14 osób

dr Edyta Naszydłowska -14 osób

Zapisy do promotorów II rok dietetyka I stopnia studia stacjonarne

Uwaga studenci!!!

II rok dietetyka I stopnia studia stacjonarne,

Zapisy do promotorów odbędą się w dniu

21.10.2023r. (sobota) od godz.21.00

poprzez Wirtualną Uczelnię

(system będzie otwarty 24 godziny czyli od godz.21.00 sobota do godz.21.00 niedziela)

 

Promotorzy do wyboru:

dr Kamila Sobaś- 12 osób

dr Agata Bujak-Krzemińska-12 osób

dr Magdalena Pietraszkiewicz– 12 osób

Konferencja inaugurująca projekt "Igrzyska Zdrowia - Zdrowy Przedszkolak" Ready? Go!

centrum edukacyjne w Wólce milanowskiej

 

Link do rejestracji
https://samorzad.gov.pl/web/scdn-kielce/konferencja-igrzyska-zdrowia--zdrowy-przedszkolak-ready-go

 

 

 

UWAGA STUDENCI 1 ROKU KIERUNEK DIETETYKA

Spotkania organizacyjne:

1 rok I stopnia stacjonarne - 2.10.2023 godzina 12.00 sala D 1/10

1 rok I stopnia niestacjonarne - 13.10.2023 godzina 15.30 sala D 1/10

1 rok II stopnia stacjonarne - 5.10.2023 godzina 10.00 sala D 0/5

HARMONOGRAM SESJI POPRAWKOWEJ LETNIEJ 2022/2023 KIERUNEK DIETETYKA 14.09.2023-22.09.2023

PRZEDMIOT

PROWADZĄCY

ROK STUDIÓW/FORMA

DATA

GODZINA

SALA

Fizjologia człowieka

dr Justyna Marwicka

1 rok I st. stacjonarne

22.09.2023

17.30

D/012a

Fizjologia człowieka

dr Justyna Marwicka

1 rok I st. niestacjonarne

22.09.2023

17.30

D/012a

Technologia żywności potraw oraz towaroznawstwo

dr Ewa Kosowska

1 rok I st. stacjonarne

22.09.2023 r.

16:00

D 1/10

Technologia żywności potraw oraz towaroznawstwo

dr Ewa Kosowska

1 rok I st. niestacjonarne

17.09.2023 r.

10:00

D 1/10

Higiena i bezpieczeństwo żywności

mgr Anna Wrzochal

1 rok I st. stacjonarne

15.09.2023 r.

15.30

CM_D_1/8

Higiena i bezpieczeństwo żywności

mgr Anna Wrzochal

1 rok I st. niestacjonarne

15.09.2023 r.

15.30

CM_D_1/8

Podstawy dietetyki klinicznej

mgr Agata Bujak-Krzemińska

2 rok I st. stacjonarne

18.09.2023

10:00

B 0.1

Podstawy dietetyki klinicznej

mgr Agata Bujak-Krzemińska

2 rok I st. niestacjonarne

17.09.2023

10:00

B 0.1

Żywienie w otyłości i chorobach metabolicznych

dr Kamila Sobaś

2 rok I st. stacjonarne

22.09.2023

15:00

CM_D_1/10

Żywienie w otyłości i chorobach metabolicznych

dr Kamila Sobaś

2 rok I st. niestacjonarne

22.09.2023

15:00

CM_D_1/10

Dietetyka pediatryczna

dr Kamila Sobaś

2 rok I st. stacjonarne

15.09.2023

16:00

CM_D_1/10

Dietetyka pediatryczna

dr Kamila Sobaś

2 rok I st. niestacjonarne

15.09.2023

16:00

CM_D_1/10

Dietetyka kliniczna

mgr Agata Bujak-Krzemińska

2 rok II st. stacjonarne

-

-

-

Dietoprofilaktyka dzieci i młodzieży

dr Kamila Sobaś

2 rok II st. stacjonarne

18.09.2023

12:00

CM_B0.1

Szukaj